Een juiste kantoorinrichting is er één met geluidsabsorberende wanden en plafonds

De akoestiek in een kantoor verbeteren? Of akoestische plafond en wand oplossingen realiseren op de werkvloer? Dan bieden de geluidsabsorberende wanden en plafonds van Normakoestiek u een scala aan mogelijkheden. Met een groot assortiment geluidsdichte wanden, geluidsabsorberende panelen, akoestische plafonds en akoestische bureau afscheiding, is Normakoestiek dé partner als het gaat om geluidsbeheersing op kantoor.

Normakoestiek levert al sinds 1973 geluidsabsorberende plafonds, geluidsdichte wanden, verlichting en akoestische kantoor oplossingen in Nederland. Als leverancier van akoestische plafond en wand oplossingen bieden wij een totaalpakket aan akoestische voorzieningen voor kantoor ruimtes en werkplekken. Van geluidsabsorberende wanden en plafonds tot een complete akoetische kantoor inrichting. Naast geluidsabsorberende wanden en plafonds en akoestische kantoor en plafond oplossingen, levert Normakoestiek systeemwanden, systeemplafonds, verlichting projecten en open ceilings.

Dé akoestische plafond oplossingen in hartje Brabant,/ Normakoestiek is gevestigd in Oisterwijk (Noord Brabant). Vanuit ons pand in Oisterwijk (gelegen tussen Tilburg en Den Bosch) hebben wij de geluidsbeheersing van menig kantoor verzorgd. Inmiddels zijn al vele kantoor ruimtes in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Breda en elders in Noord Brabant en Zuid Holland van geluidsabsorberende wanden en plafonds voorzien. Ook leveren wij onze akoestische kantoor oplossingen en geluidsabsorberende panelen buiten Noord Brabant en Zuid Nederland. Heeft u last van geluidshinder op kantoor? Of wilt u al bij het ontwerp van uw kantoor inrichting geluidsdichte wanden en akoestische plafond oplossingen toepassen? Neemt u dan contact op met onze specialisten in geluidsbeheersing. Ons kantoor is te bereiken via het contactformulier en telefonisch via tel. 013 – 529 93 60

Het nieuwe werken

Het voorkomen van geluidshinder op kantoor is van groot belang. Zeker met het oog op ‘het nieuwe werken’ is een akoestische kantoor inrichting, met geluidsabsorberende wanden en plafonds, een must. Door de open ruimtes kan geluid door materialen als beton en glas gaan rondzingen. Akoestische plafond en kantoor oplossingen kunnen zorgen voor geluidsbeheersing op kantoor. Speciaal voor het voorkomen van geluidshinder op kantoor beschikt Normakoestiek over de juiste akoestische voorzieningen voor kantoor ruimtes en werkplekken.

Akoestische kantoor oplossingen op maat

“Ik wil geluidshinder op kantoor voorkomen. Zijn er akoestische kantoor oplossingen die snel te realiseren zijn?”
“Is geluidsisolatie van wanden iets wat we mee moeten nemen in de nieuwe kantoor inrichting?”
“We gaan over op Het nieuwe werken. Hoe zit het met de geluidsbeheersing op kantoor?”
“Hoe kan ik de akoestiek op kantoor verbeteren?”

Zomaar wat vragen, die wij regelmatig te horen krijgen. Gelukkig weten onze mensen alles van akoestiek en helpen zij u graag met een akoestische kantoor oplossing op maat. Wij beoordelen de geluidshinder op uw kantoor en bekijken welke akoestische voorzieningen in de kantoor ruimtes en op werkplekken nodig zijn voor een optimale geluidsbeheersing. Het ene kantoor heeft geluidsdichte wanden en geluidsabsorberende plafonds nodig, terwijl bij een ander kantoor akoestische bureau afscheiding of het toepassen van geluidsabsorberende panelen als afscheiding van werkplekken voldoende is. Zoals gezegd, Normakoestiek biedt u een akoestische oplossing op maat. Of het nu gaat om akoestische kantoor inrichting in Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven of elders in Nederland.

Zorgen voor geluidsbeheersing op kantoor

Het aanbod akoestische voorzieningen voor kantoor ruimtes en werkplekken bij Normakoestiek is zeer breed. Op het gebied van geluidsisolatie voor kantoor wanden en plafonds bieden wij onder meer:

  • Geluidsabsorberende wanden en plafonds
  • akoestische plafond oplossingen
  • akoestische kantoor inrichting
  • geluidsabsorberende panelen
  • geluidsdichte wanden
  • akoestische bureau afscheiding
  • geluidsabsorberende afscheiding van werkplekken
  • akoestische kantoor oplossingen m.b.t. het nieuwe werken

Ook de akoestiek op kantoor verbeteren?

Zoekt u naar geluidsabsorberende wanden en plafonds in Noord Brabant, Zuid Holland of elders in Nederland? Ga dan eens te rade bij Normakoestiek. Normakoestiek biedt u de beste akoestische plafond en wand oplossingen om geluidshinder op kantoor te voorkomen. Vraagt Het Nieuwe Werken om geluidsbeheersing op kantoor? Normakoestiek biedt u de beste akoestische voorzieningen voor uw kantoor ruimtes en flexibele werkplekken. Neem eens contact op met onze specialisten, via tel. 013 – 529 93 60 of het contactformulier en laat u verrassen door de akoestische kantoor oplossingen.