Op zoek naar een arbo werkplek? Als specialist op het gebied van kantoorverlichting kent Normakoestiek alle lichtnormen en kan u helpen bij het inrichten hiervan.

Kantoorverlichting is een belangrijk onderdeel bij de inrichting van een werkplek die voldoet aan de arbo normen. Normakoestiek kent de lichtnormen voor de werkplek en kan adviseren bij het inrichten van een arbo werkplek. Het is belangrijk om voldoende daglicht op de werkplek te creëren. Licht is immers erg belangrijk voor de gemoedstoestand van medewerkers. Normakoestiek kan de verlichtingssterkte op de werkplek meten en aan de hand hiervan zorgen voor een juiste verlichting van de werkplek.

Normakoestiek is uw expert op het gebied van kantoorverlichting. Het belang van licht in een ruimte wordt vaak onderschat. Zeker als we kijken naar de verlichting van de werkplek, kunnen we concluderen dat een juiste verlichtingssterkte van de werkplek, opgebouwd uit lichthoeveelheid en intensiteit, erg belangrijk is. De juiste verlichting van de werkplek voorkomt onnodig pijnlijke ogen en helpt mensen een wakker gevoel te geven. Het opstellen van een lichtplan helpt om bewust te zijn van de benodigde verlichtingssterkte van de werkplek en zorgt ervoor dat er juiste keuzes voor licht armaturen gemaakt worden.

Licht speelt een belangrijke rol bij het inrichten van kantoorpanden, bedrijfshallen, winkels, showrooms en overige ruimtes. Niet alleen om een gewenste sfeer te creëren, maar zeker ook op het gebied van functionaliteit en wettelijke arbeidsomstandigheden (ARBO-eisen). Wij adviseren u met een passend lichtplan op maat, welk type verlichting het beste past in uw situatie en voldoet aan de lichtnormen van de werkplek. Door te kijken naar alle arbo normen gesteld aan de werkplek, creëren we een arbo werkplek, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van natuurlijk licht in het kantoor.

Wij werken met uitsluitend hoge kwaliteit verlichting, zowel armaturen als lichtbronnen, in het assortiment. Onze verlichting voldoet aan een aantal belangrijke eisen als robuustheid, kwaliteit van gebruikte materialen, uiterlijk en energiebesparing. Met moderne licht armaturen is het tevens mogelijk om aanzienlijk te besparen op de energiekosten. Zo wordt een armatuur niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens functioneel!

Vaak wordt er bij het inrichten van een ruimte niet als eerste aan verlichting gedacht. Toch is het vaak verstandig om juist te beginnen met de verlichting. Hoe is de natuurlijke lichtinval, op waar is er behoefte aan juiste verlichting van de werkplek en wat voor sfeer wil ik neerzetten, zijn belangrijke vragen die hierin meespelen. Door deze zaken vooraf te bepalen en aan de hand hiervan een lichtplan samen te stellen, weet u zeker dat uw ruimte altijd zowel functioneel als sfeervol voorzien zal zijn van de juiste kantoorverlichting en voldoet aan de arbo normen van een werkplek. Goed licht is belangrijk om goed te kunnen functioneren, en zorgt ervoor dat uw medewerkers scherp en alert blijven. De juiste verlichtingssterkte op de werkplek verhoogt de productiviteit, terwijl het daarnaast ook nog veel doet voor een goede sfeer in de ruimte. Wij helpen u graag bij het opstellen van een juist lichtplan en het uitzoeken van de meest geschikte licht armaturen.

Bij het kiezen van kantoorverlichting, moet u rekening houden met de gewenste verlichtingssterkte van de werkplek om te kunnen voldoen aan de arbo normen die gesteld worden aan de werkplek. Normakoestiek helpt u hier graag bij

Het creëren van een arbo werkplek is nog niet zo eenvoudig. Toch is het van groot belang dat bij het inrichten van een werkplek ook zorgvuldig gekeken wordt naar de verlichtingssterkte van de werkplek. Naast het aanschaffen van kantoorverlichting, kunt u ook gebruik maken van daglicht wat op de werkplek aanwezig is. Arbo normen gesteld aan de werkplek maken duidelijk dat er een aantal eisen zijn op het gebied van de verlichtingssterkte die aanwezig is op de werkplek. Door te voldoen aan de lichtnormen van een werkplek, wordt een prettigere werkomgeving gecreëerd. De verlichtingssterkte op de werkplek is immers van invloed op het functioneren van de werknemers. Omdat het kiezen van een juiste verlichting zo belangrijk is voor een prettige werkplek, is het verstandig hier goed advies over in te winnen. Normakoestiek is al jarenlang specialist op het gebied van onder andere kantoorverlichting en adviseert u dan ook graag, zodat u en uw medewerkers optimaal kunnen functioneren in een prettige werkomgeving.

Wilt u meer weten over kantoorverlichting of bent u ook benieuwd geworden naar de arbo normen die gesteld worden aan de werkplek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer. U kunt ons bereiken op nummer 013 – 529 93 60 of stuur ons een e-mail project@normakoestiek.nl.