Afgewerkte metal stud wanden bieden de juiste geluidsisolatie voor iedere kantoorruimte

Bent u op zoek naar een systeemwand of scheidingswand voor uw kantoorruimte, die ook nog eens moet voldoen aan een goede geluidsisolatie? Dan bent u eigenlijk op zoek naar een geluidswerende wand en komt u al snel uit bij Normakoestiek. Wij leveren en plaatsen metal stud wanden, die zorgen voor een mooie afbouw van uw ruimtes. Deze ms wanden zorgen voor een optimale geluidisolatie. Bovendien kunt u kiezen voor afgewerkte wanden, zodat alle ruimte direct representatief zijn. Normakoestiek helpt u graag met advies voor de juiste afbouw van al uw ruimtes.

Normakoestiek is al jarenlang expert op het gebied van geluidsisolatie en levert alleen kwaliteitsmaterialen. Alleen de beste systeemwand of scheidingswand is goed genoeg. Geluidsisolatie is immers een belangrijk subject binnen ieder bedrijf. De werkplek moet rustig zijn, zodat het een aangename plek is om geconcentreerd te werken. Door te werken met metal stud wanden gaat Normakoestiek voor hoge kwaliteit op het gebied van geluidsisolatie.

Tegenwoordig zijn kantoorruimtes steeds vaker grote, open ruimtes waarin veel werknemers dicht bij elkaar werken. Dan is een goede geluidsisolatie extra belangrijk. Het is natuurlijk niet prettig als je gestoord wordt in jouw werkzaamheden als jouw collega aan het bureau naast je aan het bellen is. Bovendien zorgt geluidsoverlast voor klachten als stress en hoofdpijn. Nodeloos te zeggen dat dit niet bevorderlijk is voor de efficiency. Het is dus extra belangrijk om te zorgen voor een geluidswerende wand. Een systeemwand kan ingezet worden als afbouw van uw werkruimtes. Wilt u uw ruimte onderverdelen in een aantal kleinere ruimtes? Dan kunt u kiezen voor onze scheidingswand. Ook in metal stud wanden bieden wij veel keuze. Of u nu kiest voor ms wanden of een systeemwand; wij adviseren u altijd de wand die de juiste geluidsisolatie verzorgt.

Geluidsdemping die zorgt voor het verbeteren van akoestiek door middel van geluidsbeheersing

Onderzoek toont aan dat we met steeds meer mensen in één grote ruimte samenwerken. Het werken in één grote ruimte heeft natuurlijk voordelen, zo is het makkelijker om met elkaar te overleggen en werkt het goed voor de teamsfeer. Het heeft echter ook een negatief effect in de vorm van geluidshinder en geluidsoverlast. Als u last heeft van het telefoongesprek van uw collega, kunt u zich hoogstwaarschijnlijk niet goed meer concentreren. Dat dit funest is voor de effectiviteit en productiviteit hoeven wij u natuurlijk niet uit te leggen.

Daarom is het belangrijk om het heft in eigen handen te nemen voor wat betreft geluidsdemping. De juiste geluidsisolatie zorgt voor een dusdanige geluidsdemping die de akoestiek op uw kantoor verbetert en zorgt een een stille werkplek. Normakoestiek heeft een uitgebreid producten pakket en een grote dosis ervaring op het gebied van akoestiek verbeteren. Wij adviseren op het gebied van geluidsreductie en geluidsdemping, zodat het geroezemoes op kantoor voorgoed verleden tijd is! Onze metal stud wanden, of ms wanden zijn dusdanig geproduceerd dat ze zorgen voor een optimale geluidsisolatie.

Ook interesse in onze ms wanden of wilt u meer weten over de kracht van geluidsisolatie? Neem contact op met ons, op nummer 013 – 529 93 60 of stuur ons een e-mail project@normakoestiek.nl.