Werken 2.0; Normakoestiek stimuleert het nieuwe werken met akoestische voorzieningen voor de kantoortuin

Werken 2.0 is een veelbesproken onderwerp. Steeds meer bedrijven kiezen voor het nieuwe werken. Geluidsoverlast oplossen is eveneens een veelbesproken onderwerp, omdat het werken in een kantoortuin nu eenmaal een hoop geluidsoverlast met zich meebrengt.

Normakoestiek houdt zich al lange tijd bezig met akoestische voorzieningen en zorgt door het adviseren van juiste scheidingswanden, systeemwanden of systeemplafonds voor een kostenbesparing bij het nieuwe werken. Minder geluidsoverlast betekent immers dat de werknemers geconcentreerder zijn en bovendien minder last van hoofdpijn en stress ervaren. Dit zorgt indirect dus voor een mooie kostenbesparing.

Normakoestiek is al jarenlang expert op het gebied van geluidsisolatie en levert alleen kwaliteitsmaterialen. De vraag naar akoestische voorzieningen groeit enorm en dat merken we. Omdat kwaliteit voor ons belangrijk is, werken wij voor onze scheidingswanden, systeemwanden en systeemplafonds met een aantal vaste leveranciers; Ecophon, Armstrong, OWA, Knauf, Rigips, Normawand, Rockfon, Maars en Askon. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom kiezen wij bewust voor vaste partners.

De voordelen van het nieuwe werken zijn eindeloos, mits het werken 2.0 op een juiste manier uitgevoerd wordt. Het inrichten van uw kantoor is daarbij van groot belang, de keuze voor de juiste materialen dus ook! Het komt veel voor dat er bij het werken in een kantoortuin veel tijd gestoken wordt in geluidsoverlast oplossen. Onderzoek toont aan dat we met steeds meer mensen in een kantoortuin samenwerken. Dat heeft natuurlijk voordelen, met elkaar overleggen wordt makkelijker en het werkt ook goed voor de teamsfeer. Toch kunt u last ondervinden van geluidshinder en geluidsoverlast. Als u last heeft van het telefoongesprek van uw collega, kunt u zich hoogstwaarschijnlijk niet goed meer concentreren. Dat dit funest is voor de effectiviteit en productiviteit hoeven wij u natuurlijk niet uit te leggen. Daarom is het belangrijk om het heft in eigen handen te nemen voor wat betreft geluidisolatie.

Werken 2.0 zorgt samen met de juiste akoestische voorzieningen voor een kostenbesparing in het nieuwe werken. Het werken in een kantoortuin wordt plezierig!

Als werken 2.0 ervoor zorgt dat allemaal gezamenlijk in een kantoortuin werken, kunnen we er maar beter voor zorgen dat we geluidsoverlast oplossen. En zo moeilijk is dat niet, het hangt allemaal af van een juiste keuze voor akoestische voorzieningen. Een juiste geluidsisolatie kan bovendien zorgen voor een kostenbesparing bij het nieuwe werken! Minder geluidsoverlast, hoger concentratievermogen, meer output. Indirect levert een rustige ruimte u dus eigenlijk geld op.

Normakoestiek heeft zoals gezegd veel ervaring en begrijpt hoe belangrijk het juiste inzetten van deze akoestische voorzieningen is. Te meer om ervoor te zorgen dat bij het geluidsoverlast oplossen goede materialen gebruikt worden, werken wij alleen met merken als Ecophon, Armstrong, OWA, Knauf, Rigips, Normawand, Rockfon, Maars en Askon. Gebruik van deze materialen zorgen ervoor dat het werken in een kantoortuin een waar plezier wordt. Zo kunt u de voordelen van het nieuwe werken optimaal benutten en in alle rust uw werk doen.

Werken 2.0 ook optimaal benutten en zorgen voor een kostenbesparing van dit nieuwe werken? Neem contact op met ons, op nummer 013 – 529 93 60 of stuur ons een e-mail project@normakoestiek.nl.