Met systeemwanden, voorzetwanden en glaswanden optimale ruimte afscheiding creëren

Met systeemwanden kunt u gemakkelijk kantoor-, winkel- en bedrijfspanden indelen. De flexibele systeemwanden worden toegepast in uiteenlopende projecten. De scheidingswanden zijn snel en eenvoudig te plaatsen en bovendien makkelijk verplaatsbaar. Normakoestiek is uw specialist op het gebied van systeemwanden voor kantoren, winkels en openbare gebouwen. Met ruime ervaring in de afbouw en montage van systeemwanden, is de Oisterwijkse leverancier van industriële wanden úw specialist in ruimte afscheiding in Noord Brabant en Zuid en Midden Nederland.

Normakoestiek levert sinds 1973 plafond- en wandsystemen aan kantoren, winkels, scholen en andere (openbare) gebouwen. We zijn gevestigd in het Noord Brabantse Oisterwijk (tussen Tilburg en Den Bosch). Naast metalstud wanden, spandwanden en scheidingswanden van glas, aluminium en gipsvinyl, verzorgen wij plafondrenovatie, verlichtings projecten en akoestische oplossingen voor kantoren en bedrijven. Geluidswerende scheidingswanden en geluidsisolerende wanden zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Uw leverancier van industriële wanden in Noord Brabant en Zuid Nederland

Als leverancier van industriële wanden leveren wij diverse oplossingen voor ruimte afscheiding. Van metalstud wanden, glaswanden en paneelwanden tot geluidsisolerende wanden en brand- c.q. geluidswerende scheidingswanden. Hoewel wij voornamelijk werkzaam zijn in Noord Brabant en Zuid Holland (en dan met name in de regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda) zijn onze klanten afkomstig uit heel Nederland.

Kantoorwanden en scheidingswanden van glas, aluminium en gipsvinyl

Normakoestiek levert systeemwanden in diverse uitvoeringen. Van voorzetwanden, paneelwanden, spanwanden, brandwerende scheidingswanden en gesloten tussenwanden tot transparante glaswanden en glazen systeem wanden. Wij bieden scheidingswanden voor kantoren in glas, aluminium en gipsvinyl. Glaswanden (ook wel glazen systeem wanden genoemd) zorgen voor een lichte werkomgeving en een open atmosfeer. Kantoorwanden van glas zijn dan ook zeer geschikt als gangwanden binnen bedrijfspanden. Om privacy te kunnen behouden, zijn de glaswanden (deels) te matteren of te blinderen. Ook een opdruk of decoratie in de glazen systeem wanden is mogelijk.

Metalstud wanden, de systeemwand voor kantoren, winkels en scholen

Metalstud wanden en -plafonds zijn uitermate geschikt voor binnenafbouw en ruimte afscheiding. De metalstud wanden worden toegepast als niet-dragende binnenwanden in de woningbouw, utiliteitsbouw en in renovatie projecten. Metalstud wanden en kantoorwanden zijn ideaal voor het flexibel inrichten van kantoren en kantoorruimten. De systeemwanden staan daarnaast bekend om hun hoge geluidsisolatie, duurzaamheid en snelle montage. Metal stud wanden hebben bovendien veel voordelen voor de huidige bouw- en woonnormen.

Geluidswerende en brandwerende scheidingswanden

Systeemwanden zijn zeer geschikt als geluidsisolerende wand oplossingen. Normakoestiek biedt, naast het standaard aanbod scheidingswanden, ook extra geluidswerende scheidingswanden. Deze geluidsisolerende wanden verbeteren de akoestiek op de werkvloer. Metalstud wanden zijn tevens geschikt als brandwerende scheidingswanden oplossing. Wij bieden scheidingswand voor kantoren van glas, aluminium en gipsvinyl.

Interesse in industriële wanden

Zoekt u een leverancier van industriële wanden, geluidswerende scheidingswanden, paneelwanden, tussenwanden, spanwanden, voorzetwanden, metalstud wanden en geluidsisolerende wanden in Tilburg, Eindhoven, Breda, Den Bosch en elders in Brabant of Zuid Holland? Neem dan eens contact op met Normakoestiek. Wij bieden u een maatwerk oplossing voor systeemwanden voor kantoren, winkels en scholen. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via tel. 013 – 529 93 60.