Over ons

Normakoestiek biedt sinds 1973 maatwerkoplossingen op het gebied van plafonds, akoestiek, wanden en verlichting. Onze werkzaamheden zorgen ervoor dat u uw ruimtes optimaal kunt benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een op maat gemaakt advies te geven, voor iedere ruimte en iedere gewenste situatie.

Door goed naar uw wensen te luisteren, vormen wij een goed beeld van uw ideale situatie. Uw wensen staan dan ook altijd centraal bij het creëren van een oplossing. Wij denken graag met u mee en zorgen voor de juiste oplossing voor uw probleem met licht of geluid.

Kwaliteit staat bij ons altijd centraal. Zo hebben al onze medewerkers jarenlange ervaring, hart voor de zaak en hechten zij er veel waarde aan om u altijd de allerbeste kwaliteit te bieden. Door totaaloplossingen te bieden, kunnen wij u compleet ontzorgen. Net als van ons advies en onze afwerking mag u ook van onze materialen de beste kwaliteit verwachten. Als dealer van topproducten bieden wij u veel keuze en hebben we voor iedere situatie de juiste oplossing.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.