Hoogwaardige systeemplafonds voor duurzame plafondrenovatie

Als het gaat om de binnenafwerking van kantoor-, winkel- en bedrijfspanden, is aandacht voor het plafond van groot belang. Zoekt u een plafond systeem dat het beste bij úw situatie past? Ga dan eens te rade bij Normakoestiek. Normakoestiek is uw leverancier van plafond platen, geluidsabsorberende plafonds en systeemplafonds in Noord Brabant.

Of het nu gaat om plafond afbouw, plafondrenovatie of complete vernieuwing van het systeemplafond in uw winkel of kantoorruimte: Normakoestiek biedt u een plafond oplossing op maat! Sinds 1973 is het bedrijf actief als leverancier van plafond platen, wand- en plafondsystemen, verlichting en geluidsabsorberende plafonds. Gevestigd in het Noord Brabantse Oisterwijk, heeft Normakoestiek een centrale ligging ten opzichte van plaatsen als Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Breda.

Bij Normakoestiek kunt u onder meer terecht voor:

 • systeemplafonds voor winkels, ziekenhuizen en openbare gebouwen
 • plafondplaten voor kantoorpanden, winkels en bedrijfsruimtes
 • geluidsabsorberende plafonds voor kantoorruimtes en werkplekken
 • plafondrenovatie projecten in Noord Brabant e.o.

Uw partner in systeemplafonds in Brabant en omstreken

Hoewel onze systeemplafonds, geluidsabsorberende plafonds, spanplafonds, pvc plafonds, plafond eilanden, verlaagde plafonds en metal stud plafonds met name hun weg vinden naar bedrijven in Noord Brabant, Zuid Holland en Gelderland, verzorgen we wand-, plafond- en akoestiek projecten door heel Nederland. Op de pagina projecten, treft u een overzicht van de onlangs gerealiseerde maatwerk oplossingen in plafonds, akoestiek, wanden en verlichting in onder meer de regio Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Noord Brabant en Zuid Holland.

Wat biedt een leverancier van plafond platen

Op het gebied van plafonds, zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor elk kantoorgebouw, winkelpand, ziekenhuis, openbare gelegenheid of school gebouw is er een passend plafond. Normakoestiek biedt dan ook systeemplafonds, geluidsabsorberende plafonds en plafondrenovatie op maat. Afhankelijk van de toepassing en de eisen die aan een ruimte worden gesteld, kunnen wij u adviseren in materiaal en montage van uw plafond systeem. Uiteraard houden wij hierbij rekening met akoestiek en geluidsbeheersing. Als het gaat om plafondsystemen, dan biedt Normakoestiek u bijvoorbeeld:

 • spanplafonds
 • plafondplaten voor kantoor
 • pvc plafonds
 • plafond eilanden
 • verlaagde plafonds
 • metal stud plafonds
 • geluidsabsorberende plafonds

Wilt u meer informatie over spanplafonds, pvc plafonds, plafond eilanden, verlaagde plafonds, metal stud plafonds, geluidsabsorberende plafonds of plafondplaten voor kantoor? Neem dan contact op met onze specialisten.

Open ceilings – het alternatief voor systeemplafonds

Naast plafond platen, plafond eilanden, metal stud plafonds en systeemplafonds in Noord Brabant, leveren wij tevens open ceilings – een bijzondere oplossing voor uw standaard systeemplafond. Open ceilings zijn verlichte fotopanelen, die de illusie van een dakraam creëren in uw systeemplafond. Voor kantoren en ziekenhuizen zijn open ceilings zeer geschikt. Open ceilings zijn gemakkelijk in systeemplafonds te integreren. De specialisten van Normakoestiek laten u graag de mogelijkheden van open ceilings in uw systeemplafonds zien.

Systeemplafond op maat?

Bent u benieuwd naar een maatwerk systeemplafond voor uw winkel, bedrijf, bouwproject of plafondrenovatie traject? Normakoestiek is graag uw leverancier van plafond platen voor kantoor ruimtes, winkels, scholen en ziekenhuizen in Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Noord Brabant, Zuid Holland en elders in Nederland. Heeft u interesse in onze systeemplafonds in Noord Brabant of daarbuiten? Neemt u dan contact op met onze specialisten via ons contactformulier of via tel. 013 – 529 93 60.