Normakoestiek, een begrip in plafonds en wanden Efficiënt werken als belangrijk uitgangspunt

Werkwijze

Normakoestiek is ervan overtuigd dat het leveren van kwaliteit ook eisen stelt aan de werkwijze. Wij werken dan ook volgens het Lean principe. 

De belangrijkste focus hierbij is het creëren van een efficiënter bouwproces met als resultaat een snellere realisatie en een reductie van kosten. Dit doen wij door te werken met bouwteams, zodat er een open interne en externe communicatie gerealiseerd wordt. Al onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de gemaakte afspraken en leveren dan ook het juiste werk. Daarnaast vragen wij een grote betrokkenheid van alle partijen, wat ervoor zorgt dat de planning gehaald wordt en er desgewenst bijgestuurd kan worden. De logistiek op onze bouwplaats is zo ingedeeld dat alles overzichtelijk en georganiseerd zal verlopen. Zo kunnen wij de juiste kwaliteit van ons werk garanderen!

Lean vond zijn oorsprong in Amerika bij Henry Ford en is later verder ontwikkeld door Toyota in Japan. Toyota wordt vandaag de dag gezien als schoolvoorbeeld van de Lean filosofie. Lean is geen document, software of handboek, Lean is een andere manier van denken. Lean staat voor het optimaliseren van de waarde voor de klant en het minimaliseren van verspillingen. Iets waar wij bij Normakoestiek dan ook erg hard ons best voor doen!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.