Systeem plafond verlichting voor kantoren, winkels, scholen en ziekenhuizen

Zoals het ene bedrijf het andere niet is, is de ene plafond verlichting de andere niet. Normakoestiek biedt lichtplannen op maat. Van systeem plafond verlichting tot energiebesparende kantoor verlichting tot tl verlichting, led armaturen en daglicht lampen voor kantoor- en bedrijfspanden. Normakoestiek is uw leverancier van verlichting, armaturen en lichtplannen op maat. Met veertig jaar ervaring op het gebied van plafond verlichting en verlichtings projecten is Normakoestiek een ware specialist als het gaat om armaturen en verlichting voor kantoor- en bedrijfspanden.

Normakoestiek is gevestigd in het Noord Brabantse Oisterwijk, tussen Den Bosch en Tilburg. We zijn gespecialiseerd in het leveren van kantoor verlichting, systeemplafonds, wanden en akoestische kantoor oplossingen. Wij bieden complete kantoor verlichting oplossingen voor bedrijfsruimtes, scholen, ziekenhuizen, retail en detailhandel. Ons aanbod bestaat onder meer uit:

  • Systeem plafond verlichting en inbouw armaturen
  • Opbouw armaturen
  • Downlighters
  • Spots
  • Industriële inbouwverlichting voor plafonds
  • Noodverlichting

LED verlichting en tl verlichting

Normakoestiek levert energiebesparende verlichting en systeemplafond armaturen. Lichtbronnen die wij als plafond verlichting voor kantoren, bedrijfsruimtes, scholen, ziekenhuizen, retail, detailhandel en winkels toepassen zijn voornamelijk LED verlichting / LED armaturen en tl verlichting / tl armaturen. Led verlichting is een innovatief en energiezuinig verlichting systeem met een lange levensduur. Verlichting armaturen met LED verlichting zijn bovendien minder gevoelig voor storingen. Heeft u een bedrijfspand in Brabant of Zuid Holland? Laat u dan voorlichten over de mogelijkheden van LED en tl verlichting armaturen van Normakoestiek.

Daglicht lampen en HF verlichting

Normakoestiek maakt, bij kantoor verlichting projecten – veel gebruik van daglicht lampen. Kantoren met Hoog Frequent (HF) licht oplossingen beschikken over rustgevend helder daglicht (vandaar de naam daglicht lampen). HF daglicht lampen zijn tevens zeer energiezuinig. Om het gevoel van licht en ruimte te versterken, biedt Normakoestiek tevens glazen kantoorwanden. Ook bieden wij open ceilings, een nieuwe vorm van systeem plafond verlichting. Informeer naar Open Ceilings als inbouwverlichting voor systeem plafonds.

Totaalconcept in kantoor verlichting

Systeemplafonds, systeem plafond verlichting en scheidingswanden zijn bij Normakoestiek altijd onderdeel van een totaalconcept. Voorafgaand aan ieder (kantoor) verlichting project, verzorgen we een lichtplan op maat. Systeemplafond armaturen, daglicht lampen, kantoor verlichting, tl verlichting, led verlichting, inbouwverlichting voor het plafond… we bekijken alle mogelijkheden. Vervolgens adviseren wij u hoe de ruimte het meest optimaal verlicht wordt. Of uw bedrijf nu gevestigd is in Zuid Holland, Noord Brabant, regio Tilburg, Breda, Eindhoven of Den Bosch. Normakoestiek komt graag bij u langs om systeem plafond verlichting en kantoor verlichting op maat te realiseren.

Systeemplafond armaturen voor elke ruimte

De keuze voor systeem plafond verlichting en armaturen verlichting is afhankeijk van de ruimte waarin het wordt toegepast. Plafond verlichting voor kantoren en bedrijfsruimtes is tenslotte een heel ander soort verlichting dan plafond verlichting voor winkels. Plafond verlichting voor retail en detailhandel dienen zowel om producten uit te lichten, maar ook om een sfeer te creëren. Plafond verlichting voor ziekenhuizen en plafond verlichting voor scholen zijn op hun beurt ook weer anders.

Interesse in systeem plafond verlichting of inbouwverlichting?

Bent u geïnteresseerd in de systeem plafond verlichting, daglicht lampen of inbouwverlichting plafond van Normakoestiek? Neemt u dan contact op met onze specialisten in systeemplafond armaturen. Zij kunnen u optimaal adviseren in de keuze voor kantoor verlichting, energiebesparende verlichting, tl en led verlichting en armaturen voor bedrijfsruimtes, scholen, ziekenhuizen en winkels. U kunt ons bereiken via het contactformulier of via tel. 013 – 529 93 60.